Výchova

Výchova

Anotace: psala sem to o hudebce... tak se clovek nema cemu divit, ne?

Jaká je to zbytečnost
jenom tady sedět
promrhat si život
a nic se nedovědět

Tolik hodin denně
tolik dní v týdnu
zbytečně na mě mluví
na všechno jim zývnu

Ve dne tolik hodin
v týdnu tolik dnů
nakonec si ze školy
přínáším jen pár snů

Lidé už nevědí
kam všechen čas dát
tak aniž by se zeptali
začali nám všechen brát

Svině jedny zkurvený
ti dnešní kantoři
a pak se všichni diví,
že studenti kouří

Sami nás k tomu dokopali
zmetci dospělí
chceme bejt věkem jako oni
jenom aby věděli

ža pak se jim postavíme
a všem se jim pomstíme
konečně je za ty věky
trest vysloužený dostihne

zkopeme je, nezvednou se
budou prosit na zemi
my jediné co jim řeknem
"vychovali jste nás sami"

Až všicni ti zločinci
ztratí vědomí
už nikdy se nesetkáme
s jejich nevolí
Autor Jarra Wen, 21.02.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čoveče, začátek dobrý. Pak přišla sloka:

Svině jedny zkurvený
ti dnešní kantoři
a pak se všichni diví,
že studenti kouří

ta mě dost rozesmála, no fakt, prostě jsem se za břicho popadala... Ale ten konec mi smích rychle zarazil.
Nějak se to zvrtlo ne?

21.02.2007 22:18:00 | Portobella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí