Proč?

Proč?

Anotace: Zde mě rmoutí skutečnost, že si neuvědomuje můj zájem o ní, taktéž mě tíží, jak jde za jiným.

Nevím proč mě ta holka nechce,
A nechci to vzdát zas tak lehce.
Já o ní se prát budu klidně,
I když nevypadá to moc slibně.

Já teď silný musím být,
I když nemůžu jí políbit.
Však nebylo to čisto jasný,
Že to byla ona v mojí básni?

Tak říkám si jestli holka tuší,
O kom jsem to tehdy mluvil,
A že jen pro ni moje srdce buší,
Jaktože jsem jí já neulovil?

Tohleto mi srdce trhá,
Ona teď za jiným zdrhá.
Srdce mé to rozdrásalo,
Špatně se to odehrálo.

Proč jen já se říct jí bojím,
že do ní jsem zblázněný,
Že ted jen o ní stojím,
A že sen by byla vysněný

Dnešní noc snil jsem o ní
Ale oči měl jsem otevřené
Ona je teď v hlavě mý
Mé srdce je už rozdrcené

To jí vážně nedochází,
Že to ona mi teď schází!?
Já už šílím převelice,
Že ona nechce moje srdce
Autor Dobrák Autík, 23.04.2018
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí