XI.

XI.

Anotace: ...

Představuju si, že jsem jinej člověk v jiný době,

v jiný kastě věrnej sobě.

Dělám, co dělám, protože chci.

Říkám, co mi leží na srdci.

Jsem svobodnej a nemám na to glejt.

I vostrý hoši mě radši nechaj bejt.

Mý bystrý smysly mi slouží jako štít.

Jsem velkej chlap.

Nech mě v klidu jít.

Autor free.poet, 24.04.2018
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí