tři kostky cukru

tři kostky cukru

Anotace: ...

Sny jsem zabalila do krve svého srdce

je lehké snít
těžké je sny žít

a tak po kapkách sbírám odvahu
co jednou jako proud řeky vteče
do vyprahlých žil

a tak sbírám plátky růží co mi na stůl
pod vázu
čas nadrobil

jednou budu mít vrásky od smíchu
ústa od ucha k uchu

nebudu trucovat a urážet se
nebudu klesat na svém duchu

teď musím na sobě pracovat
potit krev a každý den se přemlouvat

nic není zadarmo
štěstí jen tak nepřijde samo

musím ho pozvat dál

vtisknout mu svojí adresu do dlaní
a pak už jen děkovat…

že přišlo a smutek můj zahání
Autor Avola, 24.04.2018
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: odnikud, Jort, Luky-33, Iva Husárková, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) hezké to máš :-)! ST

25.04.2018 11:27:25 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí