Sedm dní

Sedm dní

Anotace: Je to teprv sedm dnía každý den je výstřední Jsem z toh...

Je to teprv sedm dní
a každý den je výstřední

Jsem z toho tak hotová
že poznávám Tě odznova

Ta Tvá snaha se fakt cení
jsi pro mě samé překvapení

V bříšku šimrají mě křeče
každé ráno, den i večer

Usmívám se - jenom tak
na srdci cítím zvláštní tlak

Těším se na další výlet
který budem spolu sdílet

je to teprv sedm dní
dnešek není poslední

Autor wigi.sama, 27.04.2018
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí