stromová

stromová

Anotace: ..

Na svět si chodíme nazí,

nežli se něco pokazí.

Snadno se stanem kořistí,

jsme jako stromy bez listí.

 

Víla přece brzy zmizí,

jsme-li si navzájem cizí.

V zajetí vlastních démonů,

jsme jako listí bez stromů.

 

Když se pak přistihnem sami,

není rozdíl mezi námi.

Poznáme-li se, jsme to my.

Tak jako listí a stromy.

 

Autor el sereno, 02.05.2018
Přečteno 413x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí