Učení na didakťák

Učení na didakťák

Anotace: Copyright 2.5.2018 "Dáda" Patrasová je adept číslo jedna

Jen šum lesa, cvrkot hmyzu a zpěv ptactva
A já zírám na hladinu rybníka, na níž se zrcadlí obloha zapadajícího slunce
Whitmanovska poetika
V mojí verzí by asi zněla kostrbatěji než moje normální vitalistický x existenciální hovna
Banální krása, je opravdová krása
A moje banální verše jsou verše krásy
A krása je poezií zvěrstva
A zvěrstva jsou lidé, co stojí za kasou i před pásy xxxxxxxxxxxx
Já sedím v podřepu na palouku a seru dadaistický hovno

Autor Disspraktik, 02.05.2018
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí