Ostnatý drôt

Ostnatý drôt

Anotace: ...

Neplač krv
cez rozpárané dlane
sú to len mašličky
na oceľovej šnúre
ktoré nejde rozviazať

zarezávajú sa do rúk
utečencom
a trhajú bruchá zlodejom
unaveným holubom
oblakom pary

nič z toho nie si
a predsa ostal na drôte
kúsok tvojej kože a vlasov
aj keď neutekáš na druhú stranu
za lepším životom

vieš že by som ťa stihol
zabiť skôr
Autor Nervaque, 05.05.2018
Přečteno 219x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, Anděl, Philogyny1, Aiury, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mne dotkla. Zvláštní. Tak jako samomluva u tvých básní.

05.05.2018 22:38:35 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí