opačně

opačně

Anotace: ...pochopil jsem všechno naopak?...

...
v krajině nejpustší hledal jsem vodu
odpověď hledal jsem v každičké otázce
topil se v řekách kde není brodu
hledal jsem výmluvu nemluvě o sázce

po mořích nejhlubších hledal jsem souše
ve větru čekal jsem že nehne se vlas
svědomí , výčitka rve mě a kouše
všechno bych vyměnil slyšet tvůj hlas

ve skalách hledal jsem údolí plodná
neviděl přes ješitnost toliko krás
domněnkou těšil se že čas to srovná
pomněnky chybí mi stále za plůtky tvých řas

srdce tvé leželo na dlani celé
však pýcha má velela jen se drž zpátky
teď hlavou se biji v mříž sám ve své cele
Sám znechucen z NIKOHO jež pokryt je zvratky

...
Autor chalcedon, 08.05.2018
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, Kett, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak brousí se diamant a něžně leští,
nánosy špíny a zvratků mizí...
Krása tvá vyniká, svírám ji v pěsti,
už není jen prchavou bláznivou vizí...

Má láska je zrcadlem, v něm s klidem se zhlížej,
koupej se v milosti, že mne smíš znát...
Z touhy a lásky tvé po nocích utkám si livrej,
v ní před tebou s důvěrou zůstanu stát...

09.05.2018 22:26:42 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí