Na Šárce

Na Šárce

Anotace: ...

Každý vidíme něco jiného
vidět málo značí člověka líného
vnímat a cítit tlukot srdce
i potlesk křídel ptačích

Na větvích za poledne
posedět stačí chvíli a poslouchat
ticho a hluk
nesoucí se z neposečených luk
i strání

Z nevyřčených snů a přání
nevyčteš a neuděláš nic
když mlčíš
ztrácíš víc než strach
co ti jinak brání
sáhnout si na hvězdy
a druhému sáhnout do tebe.

13.5. 2018
Autor mouseova, 13.05.2018
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí