SMRTIHLAV

SMRTIHLAV

Anotace: .

jaká je tvá první vzpomínka?




kdo postavil mezi dva světy zeď a kdo teď zeď boří když už není proč
vstávat a těšit se na nový den
proč se nedá vzít všechno zpět a proč slunce pro obě strany
vychází na východní straně města
a ti kteří nedožijí rána musejí rychle zapadnout
tak jako měsíc donutí v noci barvy vyblednout
a já nejsem hrdina ani nejsem ten největší z nejmenších
jsem jenom část celku budoucnost zakalená ve zbytcích
a bojím se že
už tak vysoko jako včera
nikdy nedosáhnu

a bojím se že až budu padat tak dobře nedopadnu

zůstaňte tu se mnou
nebe je věčně modré a slunce bude i nadále zapadat
na západní straně města

a co mě děsí nejvíc
že měsíc
už na nebi nebývá
a odraz nebe na hladině
připomíná smrtihlava
jak se zvedá z prachu
a jak lapá po dechu
jaká je má první vzpomínka
vím
ale
nikdy to nikomu neřeknu






























Autor CoT, 19.05.2018
Přečteno 340x
Tipy 12
Poslední tipující: Philogyny1, Malá mořská víla, hanele m., Avola, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má první vzpomínka miminko bráška...
stařenka opřená o hranu stolu u snídaně máma běží po schodech se zeleným lavorem já pod ní dřepím dvouletá "Taři čo je tě?"...byla mrtvá jen si tak u ranního kafe opřela hlavu o stůl a odešla :)

19.05.2018 23:09:01 | Malá mořská víla

Myslím, že bychom neměli přestat doufat...ať je to v cokoli.....moje první vzpomínka? padal sníh....bílo a bodavý sníh....**ST**

19.05.2018 14:12:56 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí