včeradnesazítra

včeradnesazítra

Anotace: jaká to krásná poézie

Dnes červánky se objevili
vykreslili nebe
v barve naší vlasti milý
Tož vstávejme bratři-úderníci
polibme ženě líci
vždyť začíná se nový den
mi target spolu dobudem

Stroje drnčí, pily kácí
to ulehčí nám mnohou práci
však kdo by myslel na únavu
kvóta je to, co mi plní hlavu
jak pracovat lépe, více
jak pomoci republice

Však jen buďme pilní od rána
a vlast se o nás postará!
Autor loozer, 22.02.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí