XII.

XII.

Anotace: ...

Přestávám dělat všechno to, co dělat nechci,

dost bylo mrhání mým časem, věcných lekcí

o tom, co potřebuje zem, co mám dát světu.

Zmizelo "já" vždy, když mohl jsem říct větu.

Tak kde teď jsem a kdo má vlastně vinu?

Pěstuju si jen morální kocovinu.

Ke svému jangu měl bych přidat trochu jinu.

Autor free.poet, 22.05.2018
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí