Už ne

Už ne

Anotace: Chuť žít ? Není

Další den za tebou flaška v tvojí ruce tma kolem tebe bože je tady zas ten krásný klid a to mé malé nebe.Přežil si další den a našel tu sílu v sobě.

Životy ostatních už pro tebe dávno nejsou priorita soustředíš se na svůj cíl a cestu jak jít dál.Zhasneš světlo do sluchátek proudí hudba všechno najednou utichlo a ty jsi někde jinde ... kde strach a bolest nedostihnou tě. Srdce a city jsem už dávno ztratil neexistuje člověk co by mi zpříjemnil těch posledních pár chvil.Sny vyrité do zdi jak by si chtěl aby pokračovala ta sranda které říkáš život né ještě chvíli neumřu protože nezasloužíte si to. Další ráno bude zase stejný maska na xicht usměv na tváři aby neviděli co ti tě trápilo minulou noc ti lháři kterým říkáš kamarádi. Pochop to jediný člověk co stojí za tvou důvěru si ty sám 2 z nejbližších bratrů odešli vzhlíží na mě seshora. Jednou se zas uvidíme jednou se zase sejdem nebude to trvat dlouho ale svou misi na zemi ještě nesplnil sem.Neprosím se o pomoc tak kurva táhni odemě srdce způsobylo jenom bolest a ted už se do něj nikdo nedostane.Dostal sem karty s kterýma jsem se naučil hrát děvky,hulení,pití to je má cesta ke hvězdám. Jiný už asi nebudu tak nesnaž se to změnit když to chci sám co nejdřív skončit...
Autor Táta, 23.05.2018
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach Táto tatíčku***

10.11.2018 22:51:09 | Frr

VÁŽENÝ A CTĚNÝ PANE TÁTO,PÍŠETE MOC KRÁSNĚ HIHI

23.05.2018 22:13:12 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji

23.05.2018 22:52:58 | Táta

:-):-):-)

23.05.2018 22:57:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí