Ve strachu to nejde

Ve strachu to nejde

Anotace: Strach by neměl životu vládnout

Padáš do jámy kde nic nečeká

Vítej v jámě lvové

Nic nestíháš , všechno ti utíká

Mříže rezavé

 

Tak proč krčíš se ve stínech

V temné komoře

S cejchem strachu na zádech

Učíš se pokoře

 

Čekáš na to kdo tě zachrání

A nic neděláš

Sedíš na zadku plný zoufání

Ruce sepnuté máš

 

Sám sobě psychopat

Volající rozsudek

Uvnitř mrtví snad

Zvedá se žaludek

 

Dosáhnout na mraky a na slunce

Utéct z té tmy

Porazit strach , svého dozorce

Přeci věř my

 

Konečně na svobodě , první nádech

Vše v pohodě

Mizí cejch vyrytý na tvých zádech

Tělo po vodě

 

Podívej se blíž , jsi to ty utonutý

Utopil tě strach

Ze života začít žít do zad bodnutý

Změnil se v prach 

 

Bát se života

Je žít za mříží

Tichá prázdnota

Co jen srdce tíží

Autor Dědek, 26.05.2018
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A za to jsem rád když se líbí :)

28.05.2018 00:59:50 | Dědek

Moc se mi líbí....**ST**

27.05.2018 16:49:23 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí