jenom když se na tebe dívá

jenom když se na tebe dívá

Anotace: Stát vedle sebe je víc než smí a víc se už můžeš jenom smát když odpoví ti na pozdrav když rozlo...

Stát vedle tebe je víc než smí
a víc se už můžeš jenom smát
když odpoví ti na pozdrav
když rozloučí se po obchodu

"Dobrý den a mějte se hezky"
"Přijdu zase za týden"

zavřou se dveře a je ticho
večer se zamkne a jdem spát

to jenom srdce ve svých očích
vidí hvězdy tam kde byly
a slyší tlukot jiných srdcí
ten, který navenek mlčí
ten, který musíš cítit
jenom když se na tebe dívá
Autor Aaliyan, 29.05.2018
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí