somato sturna

somato sturna

Anotace: ....v jedno mokré odpoledne nad hroudou šedé kůry mozkové

V krajonu nad nami se otevřela střecha
pochybností

V tento tak promáčený den
kapesníky si schovám

...lehám na záda a snažím se nepohnout
nestisknout tlačítko
tlačí mě už měsíce

Snůžka
Nužky rozstříhají plahtu bílou
V papíře lítají obrázky,které se nestávají skutečností
trhám je na konec

to proto,že jsou tak ideální
nepravdivé,neměnné,nebeské...
Autor mateska, 22.02.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí