staré .líbidlo

staré .líbidlo

Anotace: .......tak ta moje stará láska ještě nezrezla

Počkej
...a neříkej,že nechceš

Vrháš stíny z daleka

nepřicházíš
nečekáš....

pokradmu,potiše se loudáš sonátou
vylepila jsem plakát na tvé pery

pokusy sem tam příjdou
...jsou směšné
pliveš slzy z ust tak lehce
měkkce je odhazuji
stvrzuji polibkem,že mě líbit se nechce

ta trýzeň nejistoty
pokuty platit ještě za své jemné city
citoslovce ve vzduchu
říkají v nejistotě

ještě..ještě jednou zranit se
sejít se
Autor mateska, 22.02.2007
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí