Nepiš pohádky

Nepiš pohádky

Anotace: Tak vstaň!

Láska a sny se rozplynuly
ve smutném čase žití...
Osud mihotající se
na tenké černé niti...

Trhá se a mizí v nenávratnu...
Tak vstaň!

Je čas abys začal psát...
Cokoliv Tě napadne...
Své touhy a přání...
Jen nepiš pohádky,
i když tě mysl svádí...
Autor Izza, 05.06.2018
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí