Opilý spánkem

Opilý spánkem

Anotace: ...

Spaní není už půl roku,

síly zbývá aspoň trochu.

Bude brzy při spaní,

nebo po mém vypsání.

 

Pesimismus pohlcuje,

dušičku hned zatracuje.

Energie všude schází,

smysl mi tu nedochází.

 

Světlo divné stíny hází,

svět matnosti v lázních.

V posteli se vytrácím

čistá mysl ztrácí.

 

Stejně jako opilost,

vezme mě na nemilost.

Trocha spánku neuškodí,

nové já se opět zrodí.

 

Autor boneslash, 08.06.2018
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozvi spánek na večeři
nabídni mu básně svoje
poleká se, neuvěří
ty rušivé nepokoje
odežene od tvých dveří...

09.06.2018 08:10:32 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí