Večer

Večer

Anotace: Večer u televizoru.

Kolem sedmé zapnu bednu, do křesla si před ní sednu,musím přece vidět zprávy, i když asi škodí zdraví,vztekati se denně.

 

,,Kde si Babiš staví hnízdo, o kolik se zdraží jídlo,

prohra českých fotbalistů, vzkaz islámských teroristů,

co tweetuje  Bílý dům všem Severním Korejcům.

Kdy dálnici DX spustí, čím zaplatit jezy v Ústí,

o výstavě na Hradě, o chovu ryb v přehradě,

co sežralo vinice, kdo, co trápí silnice a další.

To byl stručný přehled dnešního dění. Dobrý večer."

Na Novu však přepnu záhy, vždyť začínaj seriály,

IQ moje prudce padá, já mám ale strašně ráda

,,Kriminálku v Zahradě".

,,Lásko moje, miluju tě, do postele vlezme chutě,

nebojme se bude střih, záběr na padající sníh."

Potom dvě, tři reklamy na polévky jak od mámy.

A už zase nám děj běží, na zemi tu kdosi leží,

to je přece ,,Mrtvý muž", co ho hraje Aleš Skruž,

já však vím, že v příštím díle, bude zase běhat čile.

 

Tvůrci seriálu prozradili, že nechají postavu A.S. ožít.

Už je hodně po půlnoci a já musím bez pomoci,

doplazit se k posteli, dneska už je pondělí.

Ráno vstávat do práce, není žádná legrace,

tak dobrou noc.

Autor Barijitka, 09.06.2018
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, kdotoví, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí