Život v dáli

Život v dáli

Anotace: ...

Stovky snových nití, 

za kterou mám jíti?

Zpřetrhám je všechny,

život bude pěkný.

 

Sen se stane realitou, 

číší vína neupitou.

Prožiju zas nové cíle,

na fejsu fotečky sdílet.

 

Každé ráno nový vlog,

za týden hned sepsán blog.

Realita, denní chléb,

nelze nikam odletět.

 

Vypařit se není snadné,

když kamera nevypadne.

Natáčíce nové zprávy,

reportáž mám, kousek slávy.

 

Holky si pak v klidu vábit,

šňupáním se neudávit.

Zapíchat si, denně kalit,

most nudy tak navždy spálit.

Autor boneslash, 12.06.2018
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí