Rozkaz

Rozkaz

Anotace: Druhá báseň z jedné mé připravované sbírky. První báseň je Banda zničená. Tato je tedy na stejné téma.

 

Noc nekončí,

ne v našich myslích

O srdcích ani nemluvím.

Ta shnila už při porodu,

na dně zákopů vyschlých

 

Mlha v očích

Co jsme?

Jen stroj?

Přebytečných magorů oddíl

A poslední voj.

 

Nezáleží kdy

Nezáleží kde

Nesejde na tom proč,

nebo jak zemřeme.

 

Máme svůj cíl

Jediný směr

Jako slovo boží

Naše rozkazy zněj.

Autor Semisek 48, 14.06.2018
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí