Pravda a Lež

Pravda a Lež

Anotace: ...

Pravda sladká i krutá jest,

vede k ní však málo cest. 

Klikatí se stále směle,

občas usměje se vřele.

 

Zato lež ta kratší z cest,

více chodbami však může vést.

Příjemnější pro nás jest,

nechává nás svést.

 

Myšlenky se nahromadí,

pravdu lehce vystranadí.

Situace nás však tlačí,

zastavit to nám nestačí.

 

Na povrch vše vyjde náhle,

zle nám bude, srdce stáhne.

Vše krásné co bylo v nás,

pravda smete jako vlas.

 

Autor boneslash, 18.06.2018
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí