♥~Snooker a koule

♥~Snooker a koule

Anotace: -°-°-°--°-°-°-


~S~N~O~O~K~E~R~

Na zeleném,na stole
koule se tam koulí
ty barevné bílá strká
trochu je to bolí?
Červené jsou po bodíku
ty ostatní berou víc,
snooker hraje kdo to umí
třeba ogar z Nemanic.
---
Tágem strčí do té bílé
tím barevnou uklidí
ta spadne do jedné z kapes
už ji nikdo nevidí?
Potom všechny na stůl dají
boule?Ty jim pofoukají,
zas zaujmou své postavení
a ta bílá hned to změní.
---
Vy červené jste odpočaté
barevné víc dostáváte,
ale..
nejvíc brečí koule bílá
červená by raděj byla.
Tak zabalí si ten svůj kufr
a tím skončí slavný
SNOOKER

-°-°-°-

Autor Květka Š., 22.06.2018
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí