Když

Když

Anotace: Další báseň

Sbírka: Deník vojáka

Když do války půjdeme
my si zpívat budeme
Na zemi jak lvi se budeme bít
pro lid a vlast, budeme štít
A pro nepřátele budeme kat
co jim hlavu sťat
Na nebi budeme jak orlice
Bránicí nebe za slunce či měsíce
Až budu na poli bitevním umírat
já se budu jen smát
Sice umírám a čekáme věčný sen
ale moje děti budou mít další den
Autor Discord, 30.06.2018
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí