Epitaf

Epitaf

Anotace: ...

Než zemřu, chci vám jenom říct,

jak jsem se těšil, až nebudu víc.

Zem je mi lehká a já našel klid,

můj popel déšť pomalu může smýt.

Zkuste se zamyslet a netruchlit.

Došel jsem tam, kde dávno chtěl jsem být.

Autor free.poet, 03.07.2018
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí