Dárce krve

Dárce krve

Anotace: Všechny zdravím,ahojte, darovat z Vás může každý, na krev zajít nebojte, nemusí to býti navždy. ...

Všechny zdravím,ahojte,
darovat z Vás může každý,
na krev zajít nebojte,
nemusí to býti navždy.

Dnes já nechci malovat,
políbila mě zas můza,
krev snad půjdu darovat,
nebude to žádná hrůza.

Neva,že to je poprvé,
vše půjde jak na drátku,
do zkumavky trochu krve,
bude snad vše v pořádku.

Řeknu ti to prostě tak,
jestliže jsi chytl klíště,
změří ti i krevní tlak,
darovat však můžeš příště.

Jehla do žil pronikne,
jenom malé zašimrání,
žádná újma nevznikne,
opravdu to nepřeháním.

Odmění tě svačinkou,
žádné oko nezapláče,
ovšem né chléb s tlačenkou,
zajdi na dort do bufáče.
Autor František Jonák, 07.07.2018
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí