NUDNÉ PŘÍZNAKY PALMY

NUDNÉ PŘÍZNAKY PALMY

Anotace: ___

Plazy v písku přestávají hřát mé solitérní myšlenky ,opájeny brízou .Neodpovídám tomuto skutečnému stínu , vnímám perspektivu jinotajů a jejich metafor v podobě hadích ocásků napodobujíc červí pochoutky.Zářím neštěstím pro neúspěchy vaginálního světa na břehu onanie na hnědém pískovci .Na hřbetu čtu polomyšlenkářství normálních vesmírů ,ať mi jejich bůh pomůže z mé němoty šílenství ,tápu se po chodbách staré fabriky fatálního onemocnění páteře ,jako kterýkoli člen úspěšného mocenství krásy,nestíhám démonům podléhat,nechci onemocnět ,ale musím abych opět spatřil pýchu promiskuitní kreatury státu,nikdy tě nenazvu pravým jménem zatracená nudo.Občas s nezájmem přežívajícího se neznámého tvora dosud nepoznaného ,pozoruji tvář zrůdného chorého mozku ,vyděšen ze své povahy ,která se věčně schovává ve své ulitě studu ,plné seschlých neutěšených světů čerpajících hnilobné kostřičky nenarozených krys zvracejíce lidské potraty ,zastírání důvodů k dalšímu uchování generací přenášející pohlavní choroby a výkaly .Opičí svědomitost nám začíná bránit se v úctě a pravdě , zůstaneme uchováni v konzervě výkalů a vlastních poševních hlenů , neskládáni v těsném prostoru se začneme množit klonováním ,shonem za duševními nemoci ,které v nás ukládají nejmoudřejší důchodci ,shrbeni nad hrobem motýlů,jejichž křídla byla použitá na výrobu prasat ,jsme zahnáni do rukou plastických chirurgů ,vytvářejíc pilové nosy a barevné rety ,které jsou cítit rudou krví .A slzy mrtvých jepic kroužíce nad mozky ropuch vmáčklých do mikrovlnek sloužících pro mlsné francouzské jazýčky .Pozvu duši : “pojď dál do mého nitra do mé nemoci ,která je potřebná pro chudé.” Jsou stavy které se nedají zastavit i když plně vnímám jsou mé úvahy v dimenzích jen v určitém okraji rámu, samotný obraz nám není znám ani mně samotnému a to jsem se snažil rozluštit co je na rozprostřeném plátně ze starého prostěradla na kterém se možná milovali jen dva prašivý homosexuální psi nechajíc cákance po sobě neutřeny ,jen své pije utřely do papírových kapesníčků ,jen aby nevytekla šťáva lásky na perský koberec ,ano tak já vnímám mé obrazy bez barev ,vnímám je jako clonu a nemyslím si že někdo bude schopen rozluštit co se za touto mlhavou zástěrou skrývá .
Autor Lipschowski, 22.02.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kurka wodna, tohle přece néénji básnička, zařazuj to správně. Nebo to původně měla být básnička?:))

21.03.2007 23:27:00 | Soliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí