proč

proč

Anotace: proč žít a nežít!!

Sluníčko zapadlo za mraky,
a já se ptám,
proč na světě nejsou zázraky,
proč je člověk stále tak sám?
Proč slzy život náš provází,
proč jsou lidi smutní a v nesnází?.
Proč když člověk zabloudí nenajde cestu zpět,
proč je tak krutej,ten náš černej svět?
Proč?Ptam se proč se smát?
Proč na světě neni někdo,kdo tě má rád?
Proč bloudit po světě a hledat lásku?
Proč dávat zbytečně svůj život v sázku?
Proč žít, když není pro koho?
Proč snít, když není někoho,
kdo tě má rád...
Autor LLUllu, 22.02.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...těch proč je pořád málo...

prostě..prostě tak..

22.02.2007 21:54:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí