Zapomíná

Zapomíná

Používá lži v sebeobraně
Ticho sedá na hraně
Kotva se zvedá
Kdo hledá
Svůj tajemný svět
Do vět...
Jen maják nahoty
Slova té samoty
Nekřičí...nevnímá
Zapomíná...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.07.2018
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí