Někdy nemoudré je chtít od všeho víc

Někdy nemoudré je chtít od všeho víc

Anotace: Pokus o písničku

.

Večer hladíš její stín
za záclonou skryt před zraky světa
hladíš, toužíš, tajíš splín
kráčí s tebou nevyřčená věta

Je ti líto, co se stalo
co bylo víc a co zas málo
co bylo málo, chtěl bys víc
proč máš být ten hloupý z Nemanic

Večer bloudíš pamětí
s vděkem za všechno, co ti život dal
bloudíš, hledáš, co ty s tím
v zádech jen ta nevyřčená věta

Je ti líto, co se stalo
co bylo víc a co zas málo
co bylo málo, chtěl bys víc
proč máš být ten hloupý z Nemanic

Večer sníváš ve světle svíc
temný stín na všech plátnech světa
jen sníváš, hledáš, jak to říct´
s tebou jen ta nevyřčená věta

Je ti líto, co se stalo
co bylo víc a co zas málo
co bylo málo, chtěl bys víc
proč máš být ten hloupý z Nemanic

... někdy nemoudré je chtít od všeho víc ...

.
Autor Zasr. romantik, 22.07.2018
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj někdy nevyřčené, nebo i vyřčené věty nepomohou... pokud nepadnou,tam, kde je láska a pochopení.
Hezky napsané

17.08.2019 22:34:49 | jenommarie

nevím kdo je blíž,bludný Holanďan nebo spící princ...:-)

06.08.2018 21:20:18 | Danger

na té básni nechals ruce , je to vidět , spousta práce, a po práci zasloužená odměna

23.07.2018 12:29:59 | klaun

noSTalgická...

23.07.2018 09:13:31 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí