Samovražedný útok

Samovražedný útok

Anotace: ...

Chcel by som
vytvoriť fiktívny svet
a odísť tam žiť

mimo city
ktoré žiadajú bolesť

bez ľudí
pre ktorých je životná cesta
len prostitúciou šľapaná
trasa skrz ničotu

bez tela
v ktorom sa krčí srdce
ako vypľutá žuvačka
bez cukru
a sladkých snov

s myšlienkami
zbavenými dier po nechtoch
čo ako ražne opekali
každú predstavu pred spaním

ďaleko od toho príjemného tepla
pri ohni
ktorý už aj tak v mnohých nehorí
a ostali už len pažravé vagíny
pre verejne známe penisy


áno
vytvorím fiktívny svet bez ľudí
a bez seba
Autor Nervaque, 28.07.2018
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., bogen, zdenka, Philogyny1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy se to tak může zdát ... že jen takovou je realita ... úsměv.z.

28.07.2018 21:49:16 | zdenka

rada ťa čítam

28.07.2018 21:20:31 | Philogyny1

ďakujem. to ma teší. aj keď obsah asi veľa pekných pocitov nedáva

28.07.2018 21:38:11 | Nervaque

Mi jsou tyhle pocity blízké. Neříkám, že všechny. Ale jsou...

28.07.2018 22:22:46 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí