Zakázaný básník.

Zakázaný básník.

Anotace: Napsáno v Lednu 1990 dnes jsem ten text znovu našel

Začetl jsem se do zakázanýho básníka
Lopota v tom není,nevrčí soustruhy
Možná jen kurva,chodí na chodníku
Kouří ne jen cigaretu
Na co ale asi čeká?
První nebo druhý
Slova si stahují kalhoty
Místo práce
Lekce z nahoty
A láhev alkoholu
Hrdlo si smáčí
Pryč je mladí
Za cestou,za nadějí
Svoboda sladce chutná
Zatím na AIDS neumírá
Ukradená svoboda
Nůž do ní soudruh bodá
A pak se zvedá
Na schůzi mluvit o naději
Sebe miluji
Já zatím v té knize listuji
Co nelze popsat slovy
Než to pěkný zničím
A jako on křičím:
Život je svině,a svině jsou kurvy.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.07.2018
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí