Sněží nám, Velbloudi...

Sněží nám, Velbloudi...

Anotace: :o)

 

A jedem na velbloudu posloucháme jazz

a komár na nás křičí, že chce taky svézt

tak jsem se teda rozhlíd a vidím, že tu seš

jedeš na velbloudu a posloucháš jazz

 

Tak si radši vlezu do zelený rakety

a pustím si něco, co nás na chvíli rozdělí

a kopnu do vrtule, pes voči vykulí

někde na Mlíčný dráze mi telefon zazvoní

 

HALO....., moment hned vás přepojím

ČAU...., KDE JSI ?? ....

JÁ , ......

JÁ , TEĎ LETÍM NA MĚSÍC...

 

Tak nebuď s toho smutná a pusť  si radši jazz

když slon do ucha ti šeptá, že to není sen

 

A na měsíci sněží ani žížala nemá hlad

tak ji nechám trochu nasát, vona začne tancovat

žirafa hlavu skloní, když míjí semafor

a zato můžou voni, je to pěkně blbej for...

Autor Timy1123, 02.08.2018
Přečteno 188x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí