Nezavřel si vrátka....

Nezavřel si vrátka....

Všechna sláva,polní tráva
Náměšť ve mně zůstává
Jen co se to barde stalo
Jen včera ti to lépe hrálo

Teď jen nasranost
Krása a lhostejnost
Dávno nějak zašumělo
To svědomí se v tobě probudilo.

Kdo jen slova káže
...kdo říká :Cože?
Snad nezavřel ta vrátka
bard Hutka.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.08.2018
Přečteno 198x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí