Záblesky

Záblesky

Anotace: IXIXIXIXIXIXIXIXIXI

Není to komické,
když komunisté,
kteří dříve tak revoluční
dnes po kapitálu lační?

Není to tragické,
když marxisté
kdys kovaní materialisté
dnes vsázejí na magické?

Není to absurdní,
když socialisté,
dříve tak věhlasní
jsou dnes to jisté?

Autor PanTenTa, 03.08.2018
Přečteno 190x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí