Pro tebe...

Pro tebe...

Anotace: červenec 2018

 

Napsal bych ti básničku
ale asi by ses smála
na usmoleným lístečku
zkusím to...
kdybys přeci o ní stála

jen pár krátkých řádečků
ať nenudí tě číst
zaberou ti chvilečku
pak otoč klidně list

už mě něco napadlo
jen poskládat rým
jak jen ti zahrát na city
možná už to vím...

Jseš mojí noční oblohou
s tisícem jasných hvězd
ukáž mi svoje souhvězdí
nech mě se jimi vést
s každou další planetou
zrychlí se mi dech
proměnit tě v kometu
mě aspoň jednou nech...

Autor Timy1123, 04.08.2018
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí