♥ ~V širém moři

♥ ~V širém moři

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~

Na ostrově v širém moři‭ 
starý maják stál
a lodím co kolem pluly‭ 
vždycky zablikal,
kapitáni majáku‭ 
pak honem odpoví
proto se ten maják‭ 
samoty nebojí.

Celou noc si svítí‭ 
na mořskou hladinu
a v dálce vidí plavat‭ 
velrybu Malinu,
nad vodu si vyskočí‭ 
a zase do ní padá
ona si v moři dovádí‭ 
tak jako zamlada.

A maják si říká
já se asi zbláznil
když jsem na ty velryby
každou chvíli svítil,
teď je musím všechny‭ 
houkáním varovat
to aby se ty holky 
mohly‭ ‬nachystat.

Blíží se loď s turisty
co z Japonska pluli
a ti by každou velrybu‭ 
snad stokrát fotili.
Teď ozvalo se z majáku
‭…‬tytyty tátátá tytyty…
rozprchněte se holky
po širém moři....

Ale proč‭? Ty ‬nechceš‭ 
ať se fotky velrybí vydaří‭?

Promiň,houkne maják
stala se asi chyba
v každém moři je krásná‭ 
ryba i velryba
A mrňaví Japonci‭ 
teď po palubě lítají
a cvak,cvak,cvak,cvak,
cvak,cvak
foťáky cvakají..‭ 

"cvak"

~~~~~~~~

 
Autor Květka Š., 06.08.2018
Přečteno 191x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí