Byli jsme zde

Byli jsme zde

Anotace: ...

Když nikdo jiný nebyl

Na tvářích červánků

Zástup ve dvou tvořili

Bez barevných oblázků

Ledovým mořem klesali

 

Perem slovo zazpívám

Lásky nenávist v zatvrzení

Pocit zemřelý ožívá

Bez tepla

 

Země tvá

Sněhem šedým zavátá

Ledem vězněná

Zámek bez klíčů

 

A radost bez citů řekla

Ještě musíš spát

Autor blabal, 07.08.2018
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Nevratný obal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí