Přátelství

Přátelství

Anotace: napsáno dne 22.2.o hodině chemie, když jsem se příííšerně nudila...

Přátelství je věc krásná,
to je fakt,
oči Ti svítí,jak hvězda jasná,
když přátelství mi můžeš dát.

Tuším, že nevydrží věčně,
avšak proč nedoufat.
Nepřistupuj ke všemu tak věcně
a zkus se mnou zadoufat.

Smích i pláč,
obojí má v přátelství svůj podíl,
čeká nás závěrečný mač,
tak neboj se i my v tom máme svůj díl.

Jak dlouho jsem Tě neviděla,
tys na mě přec nezapomněla,
brzy shledáme se znovu,
na znak našeho přátelství
já dám Ti řetízek z drahého kovu.

Řetízek s dvěma propletenými kruhy
ptáš se proč?
Kruhy jsou přátelství symbolem,
zpečetíme to naším krásným, společným bolem.
Autor Arleen.D, 23.02.2007
Přečteno 953x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí