V noci

V noci

Anotace: .červenec 99.

 

Jak pozoruji noční oblohu

vybaví se mi spousta přání

splněných i nesplněných

občas se zasměju

občas si zapláču

však nechci si zazlívat

za co sám nemohu

 

Hvězdy svítí nocí tmavou

myšlenky mi plují hlavou

a já si lehnu kousek stranou

blíž ke hvězdám…

 

Chci se dotknout jedný

co nade mnou tak svítí

je to však kus cesty a mě se nechce jíti

někde v dálce kdosi sténá

a ten zvuk se nese nocí

přímo ke hvězdám …

Autor Timy1123, 19.08.2018
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí