♥~Spíš byla

♥~Spíš byla

Anotace: ♥~~~~~~~~♥

~~~~~~~~~

je letní básnička
rozkvetlá růžička
červená jahoda
no prostě pohoda

pak trocha podzimu
tak pozor na rýmu
při hustém pršení
nás deštník zachrání

sedíme u čaje
s rumem co zahřeje
tak dobrej den podzime
je to jasnačka...on už nás nemine

chechtá se ve větru
proč já chodím ve svetru
prostě mu nedošlo
že léto odešlo

příští rok čekejte 
léto zase
třeba se ukáže v celé kráse
básnička...růžička
jahoda...pohoda

~~~~~~~
Autor Květka Š., 22.08.2018
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí