Dobrú noc a dobré ráno

Dobrú noc a dobré ráno

Anotace: ....

Nočné mory sú workoholici

prídu aj keď sa zdá všetko fajn
pretože ich to baví

budím sa spolu s nimi
s mrazivým pocitom
že mi lezú za golier
aby počkali
kým sa znovu nevyzlečiem
z dňa
aby som ich nakrmil

moja hlava však nie je bufet
a opona má príchuť olova

je nestráviteľná



končí prvé dejstvo
Autor Nervaque, 25.08.2018
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nálem mi utekla...ráno otevřela noťas a v něm slisovaná můra...

26.08.2018 22:13:38 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí