♥~Černý pastel

♥~Černý pastel

Anotace: -----***-----

~~~~~~~~

Vezmu si papír a černý pastel
maluji kopec a černě i kostel,
tam z velkých oken
světlo svící sálá
před vraty tam stojí 
dívka malá.
Na hlavě má šátek černobílý
ve tmě se i hvězdy probudily,
černým mrakem je trochu pokryji
u dívky černého pejska maluji.

Tím černým pastelem 
řeka proudí
rybář na loďce úlovek loudí,
na nebi nechávám měsíc jak talíř
obrázek prodám,
zaplatíte aspoň halíř? 
Ne?

Tak ten černobílý obrázek 
prsty rozmažu
černým pastelem se celá umažu,
vlasy si trochu odhrnu z čela
v zrcadle jsem 
snad kominici uviděla.
Z rukou mi padaly černé kapky 
z mýdla
do zrcadla už jsem ani nepohlédla.
Ale malovat zkusím příště.
To si pište.
 
~~~*~~~
Autor Květka Š., 27.08.2018
Přečteno 175x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí