Změna v stáří

Změna v stáří

Anotace: Každý se toho jednou do žije.

Vrásky se struhadlí ve tváři,
jemnost doteků se mění,
ústa se vesele netváří,
pomalu zarůstaj strdím.

Pohled se rozostří v pohybu,
když si chceš přečíst text,
propad si vládě svých zlozvyků,
nevíš jak z toho zpět.

Dlaně jsou pevné jen v sevření,
vzpomínky jsou jako němé,
někdy se toulaj jak mámení,
a srdce se přitom chvěje.

Jen tady čekáš na zázrak,
který to všechno změní,
dnes už snad ani nemáš strach,
čekáš na rande se smrtí.
Autor Ďábel sám, 23.02.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička se mi jako celek moc nelíbí ale máš tam pěkný citlivý momenty

23.02.2007 18:41:00 | Lodě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí