Dopis

Dopis

Anotace: Čtu řádky psané tvojí rukou, A písmo rozpíjí se slzou mou. Hledím do nebe, obklopena temnotou A t...

Čtu řádky psané tvojí rukou,
A písmo rozpíjí se slzou mou.
Hledím do nebe, obklopena temnotou
A tvoje oči, když hvězdy se zalesknou
Jakoby viděli bolest schovanou.

Věty se dotýkají slabých míst
A srdce bolí, žaludek nechce jíst.
Modré z nebe měla jsem ti snést
Když copánky chtěla si mi plést
A chránit blázna co lehce nechal se svést.

Čtu řádky co kdysi si psala
Z lásky jež konce neměla
O strachu,o pokoře, o boji i odpuštění
O tom jaká jsem a že větší lasky není
nežli tvojí ..

Co kdysi ukryto mému zraku
Teď na hladině slz plave
Když k nebi natahuju ruku
Vím, jediná upřímná láska byla ta tvoje...

Pohladím dopis co v rámečku mám,
Políbím fotku a růženec urovnám.
Jak mi tu chybíš větru zašeptám
Ulehnu do tmy, třeba poštěstí se nám
a ve snu se najdem .
Autor Laureta, 06.09.2018
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Básník Karel, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...ST

06.09.2018 01:23:38 | Kapka

Děkuji, když noc sevře srdce v bolestné pěsti je lehke utíkat ke smutné básni

06.09.2018 01:29:18 | Laureta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí