Všednost do přístavu....

Všednost do přístavu....

Samotáři bez přístavu

nebem si plavou

V dálce všednost postavu

Větu pod černou zástavou

Myšlenku naleznou

Ale sobě lžou

Zalknou se svobodou

S andělem se poperou

Fér ale nehranou

Špatnou kartu

Rádi berou

A to není samosebou

Jdou Jdou světem jdou

Nic víc neberou...

Pro slávu

Všednost do přístavu...

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.09.2018
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí