Vzkazy "v Lahvi " (do budoucnosti)

Vzkazy "v Lahvi " (do budoucnosti)

Anotace: >>>>*******

Na život přetvářka 

Životem parodie 

Každým krokem překážka

Všudypřítomná ironie

 

Za každým úspěchem

Jeden malý zářez

S přáním vystačit s dechem

Nestát jak pařez

 

Zanechat odkaz co zůstane

Po další nové generace

Do další doby která nastane

I kdyby byla to degenerace

 

Poslat vzkaz v láhvi 

Myšlenky a nápady 

Ne jen ze své hlavy 

Zaznamenat vzlety a pády

 

Pro poučení ostatním

Obejít ty samé chyby

Neprojít vším tím trním

A pak si říkat co kdyby 

Autor Dědek, 10.09.2018
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To surové drhnoucí frázování se k motivu a smyslu dásně hodí.

10.09.2018 18:12:03 | Lesan

No dobře, oprava nutná. Není dáseň, jako báseň.

10.09.2018 18:13:24 | Lesan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí