~V seně

~V seně

Anotace: ---///------

~~~~~~

Zase máme hezký den
vezmeme si kola
a hurá ven,
polní cesta,vesnice,
pozor,tam jsou slepice.
Naše jízda je divoká
slepice ta jen zakdáká,
raděj křídla natřepe si
a kousíček odletí si.

Nebojte se,ne,ne,ne
my se slípkám vyhneme
pak frčíme z kopce dál
proč ten "panák"
v cestě stál?
Panák poskládané slámy
žuchneme do něj,
ámen s námi,
spadli jsme však 
do měkkého
do kýchavě voňavého.

Když už se tam vyválíme
tak se taky milujeme,
v seně je to romantika
ale čas,
jé,je,ten utíká.
Od sena se oprášíme
a zpátky hned vyrazíme.
Páni,to byl krásný den
zítra si to zvopáknem.

~°~~~°~
.....................
 
 
 
 
Autor Květka Š., 10.09.2018
Přečteno 171x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí